Çaylak Yazılımcı Yayın Hayatına Başlıyor!

printf("Başlıyoruz...");

       Abi-kardeş uzun süredir planlıyorduk, işlerden ve okuldan zaman buldukça ufak ufak geliştirmeleri sürdürüyorduk. Sonunda makalelerimizi hazırlayıp sizlerle paylaşabileceğimiz seviyeye getirdik. Şimdilik yazıları ikimiz paylaşacağız fakat ileride farklı dillere hakim yazarları da aramıza katmayı planlıyoruz. İkimiz hakkında bilgileri de öğrenebileceğiniz makaleler de yakın zamanda paylaşmış oluruz.

Her sitenin olduğu gibi bizim de kendimize belirlediğimiz bir amacımız var;

Programlamaya yeni başlayacak çaylak yazılımcı adaylarına rehber olmasını planlıyor,yazılıma merak sarmış kişiler, yazılım ile ilgili çalışmalar sürdüren yazılımcı arkadaşların da sitemizdeki örneklerden faydalanıp, ülkemizdeki yazılım bilincini hep beraber arttırmak istiyoruz

 

Sitemizde neler yer alacak?

Yazılıma nereden başlamalıyım, hangi diller bana göre, hangi alanlara yönelmeliyim, Türkiye'de ve dünyada hangi diller daha çok kullanılıyor ve birçok sorunuza cevapları bulabileceğiniz, günümüzde kullanılan dillerden bazıları ile ilgili detaylı örnekler, anlatımlar sitemizde olacak. Ek olarak takip edebildiğimiz ölçüde yazılım etkinliklerine katılıp oralardaki izlenimimizi burada paylaşmış olacağız. Son olarak da gündemde yeni duyulmaya başlayan teknik terimler, uygulamalar hakkında da bilgi edinebileceğiniz içerikleri de sizler için hazırlıyor olacağız.

Add comment